Companii

Deschiderea magazinului Ikea din Theodor Pallady, amânată pentru 2019

Deschiderea magazinului Ikea din Theodor Pallady,...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

24.10.2018, 00:07 50375

Retailerul suedez de mobilă şi decoraţiuni Ikea va deschide anul viitor magazinul din zona Theodor Pallady din Capitală, după ce iniţial deschiderea acestuia era programată pentru sfârşitul verii din acest an. Ulterior, compania estima că în toamnă se va deschide unitatea din Capitală.

„Deschiderea magazinului IKEA Pallady şi aducerea gamei noastre de produse de mobilier şi decoraţiuni (...) mai aproape de cei mai mulţi români se află în topul priorităţilor noastre. Al doilea magazin din România şi cel mai mare magazin Ikea din sud-estul Europei este un proiect complex şi, din cauza unor factori interni şi externi neprevăzuţi, data deschiderii sale se va muta în 2019 (...)“, au spus pentru ZF re­prezentanţii companiei.  Aceştia nu dau detalii despre motivele pentru care amână des­chiderea magazinului. Însă, în multe cazuri birocraţia şi lipsa de personal încetinesc lucrările la proiecte mari.

Investiţia în acest magazin se ridică la peste 80 de mi­lioa­ne de euro, sumă care acoperă valoarea totală a tere­nurilor şi a construcţiilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO