Companii

Deschiderea outlet-ului Fashion House, amanata cu noua zile

25.11.2008, 18:23 125

Compania de dezvoltare belgiana Liebrecht & wooD a anuntat ieri ca deschiderea centrului comercial de tip outlet Fashion House, programata pentru astazi, va avea loc pe data de 5 decembrie, cu noua zile mai tarziu fata de termenul prevazut initial.

Reprezentantii firmei nu au putut fi contactati pana la inchiderea editiei pentru a oferi mai multe detalii cu privire la aceasta decizie.
"Din cate am inteles sunt destui chiriasi care nu au apucat sa finalizeze spatiile, astfel ca decizia cea mai buna a fost sa fie amanata deschiderea, decat sa fie inaugurat cu magazine inchise", a declarat Andrei Vacaru, senior consultant in cadrul firmei de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle, unul dintre agentii de inchiriere ai proiectului.
Fashion House, dezvoltat la intrarea pe autostrada Bucuresti-Pitesti, face parte din proiectul West Park, care cuprinde si un magazin de bricolaj Hornbach, un magazin de mobilier Kika, a carui deschidere este programata pentru 4 decembrie, precum si un magazin de electrocasnice Technomarket.
Proiectul este inchiriat in proportie de 80%, potrivit celor mai recente informatii disponibile, printre cei 65 de chiriasi numarandu-se firme precum Adidas, Puma, Benetton, Replay, Mango, Stefanel, Levi's, BSB, Diverta sau Mobexpert.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO