Companii

Descoperă România. Destinaţii altfel. Antreprenorii au dat viaţa de la oraş pentru traiul la munte şi au investit sute de mii de euro în cabane, deschise în mijlocul naturii

Pensiunea Iara din Munţii Apuseni şi Carpathian Log Home, situată în Bran

Pensiunea Iara din Munţii Apuseni şi Carpathian Log Home, situată în Bran

Autor: Miruna Diaconu

30.10.2020, 18:30 695

Pensiunea Iara din Munţii Apuseni şi Carpathian Log Home, situată în Bran, sunt două cabane care au înregistrat o creştere foarte mare a cererii în perioada de după starea de urgenţă.

Antreprenorii au dat viaţa de la oraş pentru traiul la munte, in­vestind sute de mii de euro în ca­bane care oferă turiştilor posi­bi­litatea de a se relaxa în mijlocul na­turii, dar şi peisaje desprinse parcă din tablouri.

Pensiunea Iara, amplasată în Mun­ţii Apuseni, în Arieşeni din ju­deţul Alba, şi Carpathian Log Home, din Bran, judeţul Braşov, sunt două cabane care le oferă tu­riş­tilor intimitatea şi distanţarea atât de căutate în această perioadă.

Carpathian Log Home este o pensiune deschisă în urmă cu şase ani care a început iniţial ca un ex­pe­riment din partea proprietarilor, care au dat viaţa de la oraş pe traiul la Bran.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO