Companii

Descoperă România. Destinaţii altfel. Arhitectura nordică a început să prindă din ce în ce mai mult teren: antreprenorii investesc zeci de mii de euro în cabane construite în stil nordic

Descoperă România. Destinaţii altfel. Arhitectura...

Autor: Miruna Diaconu

08.01.2021, 16:30 687

Tinovo, din judeţul Suceava, şi Zestrea Sofiei, din judeţul Alba, două dintre cabanele construite în stil nordic, şi-au deschis uşile pentru turişti la sfârşitul anului trecut.

Arhitectura nordică a început să prindă din ce în ce mai mult teren în preferinţele românilor atunci când decid să îşi construiască o casă. În ultimii ani, acest lucru a putut fi observat şi în construcţia noilor unităţi de cazare care au ales o astfel de arhitectură. Astfel, cabana Tinovo, situată în satul Dornişoara, din judeţul Suceava, şi cabana Zestrea Sofiei, sunt două dintre cabanele construite în stil nordic deschise la finalul anului trecut după investiţii de zeci de mii de euro.

Ruben Perju a deschis la finalul anului trecut cabana Tinovo în satul Dornişoara, din judeţul Suceava. Antreprenorul a luat decizia să îşi construiască o cabană în satul din judeţul Suceava, după ce a fost într-o vacanţă cu rulota în acel loc şi a aflat că una dintre proprietăţi era la vânzare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO