Companii

Descoperă România. Destinaţii altfel. În vacanţă la bunica: antreprenorii au deschis pentru turişti case tradiţionale româneşti după ce au investit zeci de mii de euro în renovare

Casa Bunicii

Autor: Miruna Diaconu

28.08.2020, 19:10 2988

Casa Bunicii şi Poiana Creasta Cocoşului sunt două unităţi de cazare situate în judeţele Braşov şi Maramureş amenajate în stil tradiţional românesc.

Casele tradiţionale au renăscut datorită antreprenorilor care au făcut  investiţii de câteva zeci de mii de euro pentru a putea primii turiştii care vor să petreacă o vacanţă precum cele din copilărie la bunici. Turiştii au devenit din ce în ce mai doritori de astfel de experienţe în contextul în care o astfel de cazare le poate asigura intimitatea şi siguranţa necesare în această perioadă.

Casa Bunicii, situată în comuna Bran, judeţul Braşov, a fost renovată în stil tradiţional românesc, astfel încât turiştii să retrăiască vacanţele din co­pi­lărie petrecute la bunici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO