Companii

Dezvoltatorii ansamblului Atria Urban Resort din apropierea mallului Colosseum au vândut jumătate din prima fază, echivalentul a 80 de apartamente

Dezvoltatorii ansamblului Atria Urban Resort din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.08.2019, 08:00 1075

Investiţia totală - de 100 mil. euro - se face parţial din sursele proprii ale finanţatorilor şi parţial cu bani de la Banca Transilvania. Întregul ansamblu ar urma să fie finalizat integral în 2023.

Antreprenorii Liviu şi Eugen Le­pă­datu, care dezvoltă împreună cu SIF Moldova proiectul de locuinţe Atria Urban Resort din Bucureşti, au vândut circa jumătate din locuinţele planificate pentru prima etapă a proiectului, care va cuprinde 160 de apartamente. Aşadar, s-au vândut deja aproape 80 de locuinţe.

„Proiectul imobiliar Atria Urban Resort vizează construirea în patru etape a unui ansamblu rezidenţial ce include 1.381 de apar­ta­mente, pe o su­pra­faţă de teren de circa 9 hec­tare. În pre­zent, este în cons­trucţie faza 1 (160 de aparta­mente), cu ter­men de finali­zare în T3/2019, fiind vândute 48% dintre acestea“, se arată în raportul con­si­liului de adminis­traţie al SIF Moldova aferent rezultatelor pe primul semestru din 2019, publicat pe site-ul BVB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO