Companii

Dezvoltatorii proiectului imobiliar Openville Timişoara fac un hub medical de 3.000 mp într-o clădire de birouri. Proiectul de 220 mil. euro este deţinut de Iulius şi fondul de investiţii Atterbury Europe

Dezvoltatorii proiectului imobiliar Openville Timişoara...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

09.05.2019, 07:00 914

Dezvoltatorii imobiliari Iulius şi Atterbury Europe, care investesc 220 mil. euro în proiectul mixt Openville din Timi­şoara, vor include în una din clădirile de birouri un hub medical integrat, cu cabinete de con­sul­taţii pentru dife­ri­te spe­cializări, extinse pe o su­prafaţă de 3.000 de metri pătraţi de pe două etaje.

„Hub-ul va oferi servicii complete, de di­agnos­ticare şi trata­ment, pe mul­ti­ple spe­cialităţi medicale, care vor tra­ta, în prin­cipal, multe dintre afec­ţiu­nile spe­cifice lumii moderne ac­tuale. Servi­ci­ile vor putea fi accesate atât de an­gajaţii din clădirile de birouri din an­samblul Openville, cât şi de publicul larg“, spun reprezentanţii dez­voltatorilor.

Centrul medical va fi parte din UBC 0, unul dintre imobilele care compun proiectul Openville şi care ar urma să fie cea mai înaltă clădire de bi­rouri din România, afla­tă încă în con­strucţie. Pro­iectul mixt Open­ville constă în patru clădiri de birouri şi mallul Iulius, deja existent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO