Companii

Dezvoltatorul blocurilor The Park de lângă Parcul Tineretului: „Luăm în calcul noi proiecte pe rezidenţial, dar şi pe birouri“

Silviu Grigorescu conduce operaţiunile locale ale lituanienilor de la Hanner

Silviu Grigorescu conduce operaţiunile locale ale lituanienilor de la Hanner

Autor: Andreea Neferu

06.07.2015, 00:06 2035

Dezvoltatorul imobiliar lituanian Hanner Group, care ridică ansamblul rezidenţial The Park din apropierea Parcului Tineretului din Bucureşti, va livra până la sfârşitul acestui an cel de-al doilea bloc din cadrul proiectului şi va începe lucrările pentru a treia clădire.

„Anul trecut am finalizat prima clădire din proiect, vândută deja în proporţie de 95%. Până la sfârşitul acestui an vom face livrarea celei de-a doua clădiri şi vom demara lucrările la a treia“, spune Silviu Grigorescu, general manager al Hanner RD.

Lituanienii de la Hanner au alocat un buget de circa 37 de milioane de euro pentru ansamblul rezidenţial The Park, care va cuprinde patru clădiri cu circa 470 de apartamente. „Ne-am propus de la început ca în fiecare an să livrăm în piaţă câte o nouă clădire, în funcţie de evoluţia cererii“, afirmă Grigorescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO