Dezvoltatorul de spaţii logistice P3: Ne pregătim pentru noi lucrări în anul 2018

Secțiune susținută de Medlife Logo

27 sep 2017 Autor: Mădălina Panaete

P3, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de spaţii logistice, a semnat în acest an contracte noi de închiriere şi de prelungire pentru depozite cu o suprafaţă totală de 84.000 de metri pătraţi. Printre contractele reînoite este şi cel cu retailerul online eMag pentru o suprafaţă de 43.000 de metri pătraţi de de­pozitare. De asemenea, eMag a în­chi­riat un spaţiu adiţio­nal de 15.000 mp într-o nouă clădire. Şi com­pa­nia de logis­tică şi trans­por­turi Tibbett Logistics a semnat un nou contract de închiriere pe termen lung, pentru o suprafaţă adiţio­na­lă de 5.000 de mp. Com­pa­nia operează un spaţiu to­tal de depozita­re de 38.400 mp în parcul logistic P3 Bucharest.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.09.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
spatii
, dezvoltator
, lucrari
, crestere
, depozite
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide