Companii

Dezvoltatorul de spaţii logistice WDP a cumpărat cu 5 mil. euro un teren de 60.000 de metri pătraţi la Timişoara de la antreprenorul Mircea Bulboacă

Mircea Bulboacă

Mircea Bulboacă

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.10.2021, 00:06 185

♦  Din rândul investiţiilor pe care belgienii le derulează în România face parte şi construcţia unei parcări în imediata apropiere a depozitelor pe care WDP le are în Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov, un proiect de 4 mil. euro.

Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice WDP, unul dintre cei mai activi investitori de pe piaţa de profil din România, a cumpărat un teren de peste 60.000 de metri pătraţi la Timişoara, pentru o viitoare dezvoltare.

Terenul a fost cumpărat de la firma de construcţii CON-A din Sibiu, deţinută de antreprenorul Mircea Bulboacă. „Lotul se află lângă fabrica de biciclete Sport Mechanical Workshop, un furnizor exclusiv pentru Decathlon. WDP a alocat 5 milioane de euro pentru această achiziţie“, se arată în cel mai recent raport financiar al grupului, aferent primelor nouă luni din 2021.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO