Companii

Dezvoltatorul de spaţii logistice WDP investeşte 25 mil. euro în trei depozite. Pe lista proiectelor WDP pentru următorii 3 ani se află investiţii de aproape 200 de milioane de euro

Dezvoltatorul de spaţii logistice WDP investeşte 25...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

01.05.2019, 07:00 754

WDP, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de spaţii logistice şi industriale de pe plan local, a mai aşezat pe lista proiectelor de investiţii alte trei nume. WDP va investi 16 milioane de euro într-un depozit pentru furnizorul de componente pentru industria auto Sogefi la Oradea. 

Depozitul va avea 34.000 mp şi urmează să fie livrat în trimestrul patru al acestui an. De asemenea, compania va investi cinci milioane de euro într-un centru de distribuţie pentru compania de stocare şi gestionare de informaţii şi bunuri Iron Mountain, care va fi finalizat în trimestrul patru din 2021. 

Depozitul va avea 10.500 mp. În plus, compania va dezvolta şi un depozit de 8.600 mp în Stefăneştii de Jos (lângă Bucureşti) pentru furnizorul de produse pentru industria telekom Toya. Acesta va fi finalizat la finalul acestui an. 

În total, aceste investiţii se ridică la circa 25 de milioane de euro şi se adaugă la alte proiecte pe care compania le are în derulare. Anul trecut, WDP, prezent în România printr-un joint venture cu omul de afaceri Jeroen Biermans, şi-a crescut participaţia în compania din România până la 80% faţă de 51% cât avea anterior.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO