Companii

Dezvoltatorul elveţian Artemis investeşte 4 milioane de euro într-o clădire nouă în parcul industrial din Sânandrei, judeţul Timiş. În Parcul Industrial Sânandrei, mai există două imobile, ambele închiriate integral

Dezvoltatorul elveţian Artemis investeşte 4 milioane de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.09.2021, 17:15 1221

Elveţienii de la Artemis, care de­ţin cinci parcuri industriale lângă Timişoara, fac o a treia hală indus­trială în parcul din Sânandrei, întins pe o suprafaţă de 10,5 hectare.

„Investim în a treia clă­dire indus­trială, de aproxi­ma­tiv 6.500 de metri pă­traţi, cu funcţiuni de logis­tică, birouri şi cantină. Inves­tiţia urmează strategia de dezvoltare a group ma­nage­mentului pentru Ro­mânia, în formarea unui cluster industrial şi atrage­rea diferitelor com­pa­nii in­ter­naţionale şi naţio­nale în parcurile industriale de­ţinute de Artemis, în zo­na de vest a ţării“, spu­ne Adriana Cioca, adminis­tra­torul Artemis pentru România.

Investiţia elveţienilor este de aproxi­mativ 4 milioane de euro, iar cons­trucţia nouă va fi livrată la sfârşitul lunii februarie 2022. Cantina care va de­servi tot parcul industrial va fi în­chi­riată şi operată de compa­nia Pronat, care distribuie şi produce sub brand propriu alimente şi cosme­tice bio şi care are o fabrică tot în par­cul din Sânandrei, judeţul Timiş. Pronat este deţinută de Codruţa Petcu şi Emanuel Popa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO