Companii

Dezvoltatorul imobiliar Certion a deschis în Olimp proiectul Moussay Olimp Beach Club, în care a investit peste 500.000 de euro

Dezvoltatorul imobiliar Certion a deschis în Olimp...

Autor: Cristina Bellu

22.06.2022, 14:20 2033

Compania Certion, care dezvoltă proiecte imobiliare pe litoral şi în zona montană, a deschis în staţiunea Olimp de pe litoralul Mării Negre proiectul Moussay Olimp Beach Club, după o investiţie de peste 500.000 de euro.

„Investiţia în Moussay se datorează convingerii că în viitorul apropiat Riviera Sud va deveni principala destinaţie turistică a României, şi nu doar în sezonul estival”, spune Bogdan Căruntu, Partener şi Director de Creaţie, Certion.

Proiectul Moussay Olimp Beach Club ocupă peste 5.000 mp de plajă, şi cuprinde un bar, zone special amenajate de beach lounge şi workation, şezlonguri, restaurant, zona pentru iubitorii de petang, zona de SUP-uri şi activităţi nautice, zona de volei.

În zona de sud a litoralului românesc, portofoliul Certion include în prezent cinci proiecte de reşedinţe operate în regim hotelier: Vogh, Galileo şi Pharos în Olimp şi Lago şi Solantis în Neptun.

Clubul Moussay este operat de compania de managementul proprietăţii şi operare în regim hotelier Loyal Paladin, şi se va adresa iniţial publicului larg urmând ca, ulterior, prioritate să aibă proprietarii şi turiştii din proiectele dezvoltate de Certion.

Demarat în 2021, pentru o perioada de patru ani, programul de investiţii Certion pentru zona de sud a litoralului se ridică la peste 60 milioane de euro. Pentru zona montană, programul de învestiţii se ridică la 30 milioane de euro. Primul proiect de reşedinţe de marcă, VOGH Olimp, va fi livrat de Certion la finalul acestui an.

Compania Certion a fost creată în 2015 de Cătălin Scripcaru, Cezar Ionescu şi Bogdan Căruntu, cu experienţă recunoscută în dezvoltarea proiectelor imobiliare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO