Companii

Diaconu de la Delta ACM i-a construit soţiei un spital

Diaconu de la Delta ACM i-a construit soţiei un spital

Diaconu de la Delta ACM i-a construit soţiei un spital

Autor: Andreea Mioara Neferu

22.06.2011, 00:08 1733

Compania Delta ACM, controlată de omul de afaceri FloreaDiaconu, a construit în zona Vitan din Capitală o clădire de 8 mil.euro care a devenit sediul unui nou spital privat în urma uneiinvestiţii totale de 13 mil. euro, sumă care include şi valoareaclădirii.

Printreacţionarii minoritari ai spitalului construit de compania Delta ACMse află şi Daniela Diaconu, soţia antreprenorului român, în timp ceacţionarul majoritar al unităţii este medicul CătălinCopăescu.

Spitalul se numeşte Delta Hospital şi are în total optacţionari, dintre care şase medici.

"Clădirea este construită într-un parteneriat cu Primăriasectorului 3, ei ne-au pus la dispoziţie terenul, iar noi amconstruit clădirea, pe care o deţinem şi care avea destinaţia de afi policlinică", a declarat Florea Diaconu, proprietarul DeltaACM.

În perioada 2007-iulie 2010 Delta ACM a câştigat 11 contracte cuPrimăria sectorului 3 în valoare de 656 mil. lei pentru reabilităride străzi, trotuare şi parcări, echivalentul a 28% din totalulcheltuielilor efectuate de Primăria sectorului 3 în aceeaşiperioadă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO