Companii

Diaconu, Delta ACM: Am dat utilaje în plus pentru deszăpeziri, nu prea mai avem disponibile altele

Autor: Andreea Mioara Neferu

13.02.2012, 16:29 332

Florea Diaconu, omul de afaceri care controlează constructorul bucureştean Delta ACM, cu afaceri de circa 100 de milioane de euro anul trecut, spune că a oferit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) utilaje în plus pentru deszăpezire, pe lângă cele din contractele încheiate cu instituţia.

"O parte din utilajele pe care le aveam în plus le-am pus deja la dispoziţia CNADNR. Am dat 5 utilaje la Craiova. Nu prea mai avem disponibile altele, având în vedere că pe drumurile pe care avem deja contracte încheiate, trebuie să avem şi rezerve, în cazul în care se strică. Trebuie să avem circa 10% rezerve în plus faţă de utilajele pe care le punem la dispoziţie prin contract", spune Florea Diaconu.

Compania deţine circa 400 de utilaje, însă Diaconu susţine că nu toate pot fi folosite pentru deszăpeziri. "Nu toate sunt pregătite pentru deszăpeziri, nu au lamele necesare pentru aşa ceva".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO