ZF Pharma Summit 2018

Diana Mereu, RASCI: Vânzările de medicamente fără prescripţie au depăşit 800 mil. lei în perioada aprilie-iunie 2018

Secțiune susținută de Medlife Logo

25 sep 2018 Autor: Cristina Bellu

Vânzările înregistrate de segmentul medicamentelor fără prescripţie medical (OTC), suplimente alimentare şi dispozitive medicale în perioada aprilie-iunie 2018 a atins valoarea de 810 milioane de lei, iar volumul de vânzări la finalul lunii iunie se situa la 45% faţă de cât am vândut anul trecut, a spus Diana Mereu, CEO, RASCI, în cadrul evenimentului ZF Pharma Summit 2018 organizat de Ziarul Financiar.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
zf
, ceo
, eveniment
, Diana Mereu
, Rasci
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide