Din mai, Petrom va avea pentru prima dată în istorie un manager străin: Christina Verchere, o scoţiancă de 46 de ani, intră în scenă începând cu 1 mai. Mariana Gheorghe părăseşte compania

Secțiune susținută de Medlife Logo

21 mar 2018 Autor: Roxana Petrescu

Christina Verchere s-a ocupat de reorganizări şi proiecte majore în cadrul gigantului BP, angajatorul său din ultimii 20 de ani. Unul dintre proiectele în care apare numele viitoarei şefe a OMV Petrom este un terminal de gaz natural lichefiat de 8 miliarde de dolari în Tangguh.

„Consiliul de supraveghere a luat act de faptul că doamna Christina Verchere va prelua funcţia de preşedinte al directoratului şi director general executiv (CEO) al OMV Petrom începând cu data de 1 mai 2018, având în vedere numirea sa în această funcţie astfel cum a fost aprobată de consiliul de supraveghere şi anunţată în data de 9 ianuarie 2018.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, consiliul de supraveghere a luat act de faptul că mandatul doamnei Mariana Gheorghe de preşedinte al directoratului şi CEO al OMV Petrom încetează la data de 30 aprilie 2018.”

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.03.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Petrom
, manager străin
, Christina Verchere
, Mariana Gheorghe
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide