Directorul de marketing al UniCredit şi designerul vestimentar Adelina Ivan au pariat 60.000 de euro pe o cafenea

16 apr 2018 Autor: Cristina Rosca

♦ Cele două antreprenoare speră ca în 2-3 ani să-şi recupereze investiţia făcută.  

Anca Ungureanu, directorul de marketing şi comunicare al băncii UniCredit, şi designerul vestimentar Adelina Ivan au lansat în urmă cu un an cafeneaua Beans & Dots, ce cuprinde şi un magazin de tip concept store la interior. Cele două antreprenoare au investit circa 60.000 de euro cu tot cu stocuri în localul găzduit în Palatul Universul din centrul Bucureştiului.

„Totul a fost făcut din fonduri proprii şi împrumuturi de la prieteni. Nu ne-am întins mai mult decât ne-a ţinut plapuma. Cu totul ne-a dus undeva la 60.000 de euro, cu tot cu stocuri. Noi când am gândit conceptul am spus că va fi un loc unde vom avea ce mâncăm noi, ce bem noi şi ce branduri purtăm noi“, îşi aminteşte Anca Ungureanu. Acesta este primul său proiect antreprenorial.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.04.2018

 
Cuvinte cheie:
cafeenea
, antreprenori
, Anca Ungureanu
, UniCredit
, designerul vestimentar
, Adelina Ivan
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide