Directorul executiv al grupului Medicover: „Vom încerca să cumpărăm câteva clinici. România este motorul Europei în ce priveşte creşterea“

Secțiune susținută de Medlife Logo

22 nov 2017 Autor: Georgiana Mihalache

♦ România este o piaţă atractivă pentru investitori ♦ Angajaţii din sectorul medical sunt bine instruiţi ♦ În estul Europei, problemele din sistemul de sănătate sunt asemănătoare ♦ Banii publici trebuie folosiţi în interesul persoanelor care nu pot plăti servicii private. 

Medicover, unul dintre principalii furnizori de servicii medicale private şi de diagnostic, creşte mai mult pe piaţa românească de servicii medicale private decât în restul ţărilor în care grupul suedez este prezent, iar conducerea grupului se uită în continuare la achiziţii pentru a se extinde şi pentru a intra pe specializări diverse.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.11.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Medicover
, crestere
, piata
, romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide