Companii

Directorul hotelului Cişmigiu din Bucureşti: Mai e loc de creştere, dacă politicul nu destabilizează economia şi piaţa

Directorul hotelului Cişmigiu din Bucureşti: Mai e loc...

Autor: Mirabela Tiron

25.01.2018, 00:07 650

Hotelul Cişmigiu din Bucureşti, una din clădirile monument ale oraşului, a finalizat anul trecut cu un grad mediu de ocupare de 76%, iar pentru acest an obiectivul este ca acest indicator să crească cu 3%, potrivit Georgeta Grecu, directorul general al hotelului.

„Pentru acest an obiectivul este să creştem tariful mediu cu 6%, să depăşim 100 de euro pe camera dublă şi să creştem gradul mediu de ocupare cu 3%. Mai este loc de creştere, dacă politicul nu destabilizează economia şi piaţa“, a declarat pentru ZF Georgeta Grecu.

Unitatea de patru stele din Bucureşti, o clădire emblemă, este controlată de spaniolii de la Hercesa, care au cumpărat clădirea în 2004 şi au transformat-o  într-un hotel de patru stele în centrul Capitalei. Hotelul Cişmigiu din Bucureşti a fost redeschis în decembrie 2012  în urma unei investiţii de 15 milioane de euro. La finalul anului trecut, hotelul, situat chiar în centrul Bucureştiului, pe bulevardul Regina Elisabeta, a aniversat cinci ani de la deschidere şi 100 de ani la construcţia clădirii, în 1912. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO