Companii

Dispare un brand din piaţa avocaturii: Salans devine Dentons în urma unificării cu două firme de peste ocean

Autor: Cristi Moga

29.11.2012, 12:58 417

Casa de avocatură Salans, prezentă şi pe piaţa locală de 15 ani, îşi va schimba denumirea în Dentons ca urmare a deciziei de unificare a firmei cu casele de avocatură Fraser Milner Casgrain şi SNR Denton, active în special în Statele Unite ale Americii şi Canada.

Dentons va pune la dispoziţia clienţilor săi cunoştinţele şi experienţa a peste 2.500 de avocaţi din 79 de oraşe şi 52 de ţări din Africa, Asia Pacific, Canada, Europa şi Asia Centrală, Orientul Mijlociu, Marea Britanie şi SUA. Dentons va fi a şaptea firmă de avocatură din lume după numărul de avocaţi şi angajaţi”, au anunţat reprezentanţii caselor de avocatură, în urma deciziei de unificare aprobate ieri de către partenerii celor trei firme.

Unificarea celor trei firme va deveni operaţională din primul trimestru al anului viitor.

Salans va contribui la această unificare în special prin birourile firmei din Europa Centrală şi de Est, unde are o prezenţă puternică.

Pe plan local, dintre cele trei firme, doar Salans este prezentă cu un birou cu peste 30 de avocaţi coordonaţi de către Anda Todor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO