Companii

Distribuitorul de bunuri de larg consum Licurici Impex din Oneşti şi-a bugetat afaceri de 500 mil. lei pentru 2022. Distribuitorul a ajuns în prezent la aproximativ 190 de angajaţi

Distribuitorul de bunuri de larg consum Licurici Impex...

Autor: Laurentiu Cotu

23.02.2022, 16:30 280

Licurici Impex, distribuitor de bunuri de larg consum din municipiul Oneşti (judeţul Bacău), estimează pentru acest an o cifră de afaceri de peste 500 mil. lei (101 mil. euro), în creştere cu 2,5% faţă de anul trecut, potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor transmise de companie. În 2021, Licurici Impex a realizat afaceri totale peste 488 mil. lei (aproximativ 99,2 mil. euro).

„Pentru anul 2022 am bugetat o cifră de afaceri de peste 500 milioane lei. În condiţiile unei inflaţii de 10%, această creş­tere a cifrei de afaceri nu va însemna şi o creştere de vo­lu­me, ci va veni doar pe seama inflaţiei. Este posibil să creş­tem această previziune la prima rectificare bugetară, după ana­liza gradului de inflaţie“, a declarat pentru ZF Transil­vania Marius Dan, administratorul companiei Licurici Impex.

Compania a fost în­fiinţată în anul 1993 de soţii Liliana şi Marius Dan, devenind unul din­tre cele mai mari busi­nes­suri antre­pre­noriale din do­me­niul distri­bu­ţiei. Com­pa­nia se ocupă cu dis­tri­buţia de ţigări, bău­turi spir­toase, de ră­cori­toa­re, apă plată şi carbo­ga­zoa­să, produse ali­men­tare şi cu trans­portul de marfă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO