Companii

Distribuitorul de materiale dentare Dentotal Protect, controlat de familia Dogariu, şi-a crescut vânzările cu 15%

Distribuitorul de materiale dentare Dentotal Protect,...

Autor: Mirabela Tiron

05.01.2018, 00:04 1144

♦ Familia Dogariu are investiţii şi în turism, în 2014 a investit 9 milioane de euro în deschiderea hotelului de patru stele Mercure din Capitală.

Compania de import şi distribuţie de materiale dentare Dentotal Protect, controlată de familia de medici stomatologi Dogariu, care deţine şi hotelul Mercure din Capitală, a finalizat anul trecut cu afaceri mai mari cu 15% şi a ajuns la 67 mil. lei, potrivit oficialilor companiei şi calculelor ZF.

„Avem 10.000 de cabinete stomatologice clienţi plus laboratoare dentare. Cererea pentru serviciile stomatologice este în creştere, medicii stomatologi investesc mai mult în echipamente, de aici şi creşterea afacerilor la Dentotal Protect”, a declarat pentru ZF Anghel Dogariu. În 2016, compania Dentotal Protect a avut o cifră de afaceri de 58,4 mil. lei şi un profit net de 7,2 mil. lei, faţă de afaceri de 47,7 mil. lei şi un profit net de 6,1 mil. lei anul anterior, după cum arată datele de la Ministerul de Finanţe. Afacerile distribuitorului au fost constant pe creştere în ultimii ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO