Companii

Distribuitorul de materiale izolatoare URSA, din portofoliul nemţilor de la Xella, face afaceri de 6 mil. euro în România

Sorin Pană, directorul comercial al URSA: Nu avem fabrici în România

Sorin Pană, directorul comercial al URSA: Nu avem fabrici în România

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.09.2018, 00:03 332

Compania plănuieşte să investească peste 100.000 de euro în lansarea unor noi produse pentru izolare termică.

Distribuitorul de materiale izolatoare termic şi acustic URSA realizează afaceri de şase milioane de euro pe piaţa locală din vânzarea de vată minerală şi polistiren extrudat. Compania face parte din portofoliul grupului german Xella, care mai deţine în România şi produ­cătorul de materiale de zidărie Macon.

„În România, compania URSA este activă de 23 de ani, co­mercializând mărcile de vată minerală URSA Glasswool şi URSA Terra, fabricate în Slovenia şi Rusia. URSA rulează în România afaceri anuale de şase milioane de euro“, spune Sorin Pană, directorul comercial al companiei.

Cifra de afaceri de 27 de milioane de lei (circa 6 mil. euro) în 2017 a fost în uşoară creştere faţă de cea din 2016, după cum arată datele de pe site-ul Ministerului de Finanţe, unde este înregistrată compania URSA România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO