Companii

Distribuitorul de medicamente Alliance Healthcare a ajuns la 3,8 mld. lei afaceri în 2020, plus 8% faţă de anul anterior

Distribuitorul de medicamente Alliance Healthcare a ajuns...

Autor: Georgiana Mihalache

07.06.2021, 17:45 352

♦ Alliance Healthcare, fostul Farmexpert, şi-a menţinut poziţia a treia în clasamentul celor mai mari distribuitori de medicamente.

Alliance Healthcare, fostul Farmexpert, al treilea distribuitor de medicamente din piaţa locală, a încheiat anul 2020 cu afaceri de 3,8 mld. lei, în creştere cu 8% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza informaţiilor oferite de companie.

Distribuitorul a generat un profit de 87,3 mil. lei anul trecut, în scădere cu 9% faţă de 2019. Alliance Healthcare are 1.145 de angajaţi şi a realizat investiţii de 5,4 mil. lei anul trecut.

În 2019, în urma unui proces de rebranduire, distribuitorul Farm­expert a devenit Alliance Healthcare, preluând o parte din numele acţio­narului inter­naţional Walgreens Boots Alliance.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO