Companii

Distribuitorul de piese auto Inter Cars închiriază un depozit în Piteşti

Distribuitorul de piese auto Inter Cars închiriază un...

Autor: Corina Mirea

16.12.2015, 00:00 999

Distribuitorul de piese şi accesorii pentru sectorul auto Inter Cars, care a intrat pe piaţa locală în 2008 şi are sediul în Cluj-Napoca, deschide un punct de lucru nou în Piteşti (judeţul Argeş), după ce a închiriat un imobil pe Strada Depozitelor nr. 12, potrivit datelor apărute la finalul săptămânii trecut în Monitorul Oficial. Acesta urmează a fi folosit drept depozit, potrivit datelor ZF. Compania este filiala unui grup polonez cu acelaşi nume şi are în România mai multe filiale, în aproape toate judeţele, deschise în regim de franciză. Din 2010, compania deţine şi un depozit în Braşov, acesta fiind „hub“-ul logistic al firmei pe plan local, conform informaţiilor publicat pe site-ul firmei. Contactaţi de ZF, reprezentanţii companiei nu au dorit să facă niciun comentariu oficial cu privire la închirierea unui nou spaţiu în Piteşti.

Compania-mamă din Varşovia a fost înfiinţată în urmă cu circa 26 de ani de antreprenorii Krzysztof Oleksowicz, Piotr Oleksowicz şi Andrzej Oliszewski. În 2007, aceasta a fuzionat cu Japan Cars Auto, distribuitor european de piese şi accesorii auto pentru vehicule produse în Asia. Anul trecut, Inter Cars a avut în România afaceri de aproape 354 mil. lei (adică peste 79 mil. euro), în creştere cu 50% faţă de anul precedent şi un număr mediu de 90 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO