Companii

Distribuitorul de ţigări Punctual Comimpex din Cluj-Napoca a ajuns la afaceri de 731,6 mil. lei în 2020, plus 14%

Distribuitorul de ţigări Punctual Comimpex din...

Autor: Laurentiu Cotu

15.01.2021, 18:45 175

Punctual Comimpex din Cluj-Napoca, o afacere activă în domeniul distribuţiei de ţigări (99% din business), cafea şi cartele telefonice, deţinută de antreprenorul Vasile Mureşan, a raportat pentru 2020 o cifră de afaceri de 731,6 mil. lei (151,8 mil. euro), în creştere cu 14% faţă de anul anterior, potrivit datelor transmise de companie. Distribuitorul clujean se numără printre cele mai mari 100 de companii controlate de antreprenori români, potrivit clasamentului realizat de ZF.

„Evoluţia pozitivă a afacerilor în 2020 s-a datorat în principal creşterii preţurilor maximale la ţigări, conform calendarului de creştere a accizei convenit cu Comisia Europeană. Pandemia nu a influenţat semnificativ afacerea noastră, volumul fizic de vânzări fiind aproximativ acelaşi. Au fost şi sunt întârzieri la recuperarea soldurilor din piaţă, unde a crescut durata de încasare a debitelor“, a declarat pentru ZF Transilvania Vasile Mureşan, administratorul companiei Punctual Comimpex.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO