Companii

Distribuitorul produselor Laica, afaceri de 2,4 mil. euro în 2021, plus 14%: Am început activitatea cu un magazin online de dispozitive medicale

Distribuitorul produselor Laica, afaceri de 2,4 mil. euro...

Autor: Mirabela Tiron

21.06.2022, 00:05 71

Compania Medical Shopping Zone, unic distribuitor al produselor  marca Laica pe piaţa românească, înfiinţată în anul 2010 de Eduard Pârvu, a înregistrat anul trecut afaceri de 2,4 milioane  de euro, plus 14% faţă de anul anterior, iar pentru acest an estimează o creştere cu 10%. Laica este o companie de familie care a fost înfiinţată în anul 1974 şi are sediul central în nordul Italiei.

„Am început activitatea prin intermediul unui magazin online de dispozitive medicale de uz casnic (aparate de aerosoli, tensiometre, termometre) şi distribuiam aparatura brandurilor interna­ţionale Laica, Omron, Microlife, NordItalia şi Hartmann“, a spus antreprenorul Eduard Pârvu.

În acel moment, aparatura medicală de uz casnic se distribuia în special prin intermediul farmaciilor, astfel încât locuitorii din oraşele mici şi zonele rurale aveau acces limitat la aceste produse. „Magazinul online s-a adresat în special clienţilor din aceste zone, propunându-şi să expedieze în aceeaşi zi comenzile primite, iar comanda să ajungă în 24 de ore la destinatar“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO