Companii

Distribuitorul turc de cosmetice şi produse de igienizare Farmasi a închiriat 2500 mp în depozitul CTPark Bucureşti. Dunwell: Chiriaşii din e-commerce caută activ spaţii de depozitare, în special pentru închirieri temporare

Distribuitorul turc de cosmetice şi produse de...

Autor: Roxana Rosu

14.04.2020, 10:20 5360

Producătorul şi distribuitorul de cosmetice şi produse de igienizare turc Farmasi a închiriat un spaţiu de 2.500 mp în depozitul CTPark Bucureşti pentru a creşte viteza de distribuţie pe piaţa locală.

Compania turcă este prezentă în peste 120 de ţări şi a intrat pe piaţa din România în aprilie 2019, având o reţea de peste 140.000 de consultanţi de vânzare.

Depozitul a fost închiriat prin intermediul firmei Dunwell, agenţie de consultanţă imobiliară specializată în sectorul industrial.

„Situaţia globală actuală necesită o şi mai bună adaptare pentru satisfacerea în siguranţă a nevoilor clienţilor noştri. Aşa că am investit semnificativ în toate palierele de business care să ne păstreze în topul companiilor de încredere în industria cosmetică.”, declară Fatih Gulseren, General Manager Farmasi România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO