Companii

Divizia de logistică a Deutsche Bahn şi-a redus vânzările cu 3%, la 91 de milioane de euro

Divizia de logistică a Deutsche Bahn şi-a redus...

Autor: Bogdan Alecu

17.06.2015, 00:06 262
Compania de logistică DB Schenker, al doi­lea cel mai mare jucător de pe piaţa de pro­fil, a înregistrat anul trecut o scădere a ci­frei de afaceri de 3,3%, la 91,1 milioane de euro, potrivit datelor publicate pe Ministerul Fi­nanţelor. Pe de altă parte, în ciuda reducerii busi­nessului, profitul companiei a rămas con­stant, la aproximativ 3,4 milioane de euro, iar nu­mărul salariaţilor a crescut de la o medie de 1.055 de angajaţi în 2013 la 1.069 anul trecut.
 
Potrivit anuarului de business editat de ZF Cei mai mari jucători din economie 2015, DB Schenker este singura companie de logistică cu business în scădere anul trecut.
 
Totodată, anul acesta mai multe com­pa­nii din domeniu au anunţat că vor continua in­vestiţiile deşi nu se aşteaptă la o creştere economică semnificativă în perioada ur­mătoare, cererea de astfel de servicii din par­tea companiilor, atât româneşti, cât şi străine, fiind în urcare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO