Companii

Dnata Catering, companie care administrează spaţii comerciale pe Aeroportul Otopeni, şi-a dublat cifra de afaceri până la 153 milioane lei, fiind cele mai mari venituri din istoria firmei

Dnata Catering, companie care administrează spaţii...

Autor: Miruna Diaconu

23.05.2023, 12:00 3033

♦ Dnata Catering şi Millenium Pro Design sunt cele două companii care administrează spaţiile de retail şi alimentaţie publică de pe Aeroportul Otopeni.

Dnata Catering, una dintre cele două companii care administrează spaţiile comerciale de pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, a încheiat anul 2022 cu mai mult decât o dublare a veniturilor, ajungând la o cifră de afaceri de 153 milioane lei faţă de 73 milioane lei în 2021, potrivit datelor Ministerului de Finanţe. Cifra de afaceri raportată de companie în 2022 a fost la cel mai înalt nivel din istoria firmei.

Compania a avut şi un profit net de 20,6 milioane lei şi un număr mediu de angajaţi de 318 persoane, potrivit aceleaşi surse.

Dnata Catering şi Millenium Pro Design sunt cele două companii care administrează spaţiile de retail şi de alimentaţie publică de pe Aeroportul Otopeni.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, care administrează terminalul din Otopeni, a încheiat două contracte de ascoiete în participaţiune în 2010 pentru cesionarea spaţiilor pentru alimentaţie publică şi travel retail cu cele două companii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO