Companii

Doar 1 din 7 angajaţi ai Grupului Renault de la Bucureşti mai vine să lucreze din clădirea RBC din vestul Capitalei. Un etaj a fost deja subînchiriat

Doar 1 din 7 angajaţi ai Grupului Renault de la Bucureşti mai vine să lucreze din clădirea RBC din vestul Capitalei. Un etaj a fost deja subînchiriat

Groupe Renault România a inaugurat în iunie 2019 noul sediu din Bucureşti, unde lucrează 3.200 de angajaţi care se aflau anterior în şase clădiri din Bucureşti. Sediul a fost dezvoltat de Globalworth, compania imobiliară care a devenit principalul investitor pe piaţa imobiliară din România şi Polonia, vizavi de West Gate, pe Str. Preciziei.

Autor: Bogdan Alecu

26.10.2021, 09:00 1685

Posibilitatea de a lucra de acasă alături de cea de a reduce costurile cu chiria subcontractând spaţiile de birouri schimbă felul în care cei de la Renault utilizează clădirea RBC din zona Preciziei din Capitală.

La aproape doi ani de la inaugurarea Renault Bucharest Connected, centrul care reuneşte toate diviziile Grupului Renault în România, francezii au subînchiriat o parte din spaţii.

„Angajaţii care îşi desfăşoară activitatea în sediul din Bucureşti sunt prezenţi efectiv la birou în proporţie medie de 15%/lună, în funcţie de cerinţele specifice ale proiectelor. Prioritatea este protejarea sănătăţii colegilor noştri, aflaţi astfel, în cea mai mare măsură, în regim work from home, cu facilitarea accesului la sistemele şi aplicaţiile necesare. Pentru cei prezenţi fizic în clădire au fost implementate toate măsurile de siguranţă sanitară care să permită derularea activităţii în condiţii optime“, au spus reprezentanţii Grupului Renault România.

Decizia este luată şi în contextul în care şi Luca de Meo, CEO al grupului, a anunţat un plan de reducere a costurilor şi de a obţine lichidităţi.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO