ANTREPRENORI LOCALI

Doi antreprenori au ajuns la 52 milioane de lei cu o reţea de şapte benzinării în Bucureşti şi Ilfov. „Ne aprovizionăm cu carburanţi de la principalii furnizori din piaţă - MOL, Rompetrol, Lukoil şi Oscar Downstream.“

Secțiune susținută de Medlife Logo

7 nov 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Diana şi Gheorghe Şerban, acţionari ai companiei Carbogaz, au ajuns la o cifră de afaceri de 52 de milioa­ne de lei dintr-o re­ţea de şap­te benzi­nă­rii amplasate în Bucureşti şi în îm­prejurimile Capitalei.

„Vom mai deschide în următoarele trei luni două staţii noi, una în Tunari construită în proporţie de 30%, iar cealaltă în Voluntari, în vecinătatea autostră­zii. În funcţie de mărime şi de pro­prietatea asupra terenului, investi­ţia este cuprinsă între 300.000 de euro şi un milion de euro“, spune Diana Şerban, unul dintre cei doi acţionari ai companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.11.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Carbogaz
, Diana şi Gheorghe Şerban
, ANTREPRENORI LOCALI
, antreprenori
, benzinării
, carburanţi
, MOL
, Rompetrol
, Lukoil
, Oscar Downstream
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide