Doi antreprenori au vândut săpunuri franţuzeşti de 65.000 € în primele zece lun

Secțiune susținută de Medlife Logo

13 nov 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

♦ Cei doi deţinători ai francizei în România vor să demareze şi proiectul de extindere în sistem de franciză.

Roxana Niculae, fostă profesoară în Constanţa, şi soţul ei Adrian Niculae, care deţin împreună în România fran­ciza producătorului francez de săpunuri La maison du savon de Marseille, au vândut în primele zece luni ale anului săpunuri în valoare de 65.000 de euro.

„Businessul a început în 2016, ca o mică afacere de familie, prin deschi­derea unui magazin de reprezentanţă în Cluj-Napoca. Ulterior, am dobândit statutul de reprezentant al pro­du­cătorului, unic distribuitor. Avem trei angajaţi şi produsele sunt şi pe raftul unor farmacii şi magazine naturiste din ţară”, spune Roxana Niculae.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.11.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
antreprenori
, sapunuri frantuzesti
, business
, cluj napoca
, magazin
, Roxana Niculae
, franciya
, La maison du savon
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide