Companii

Doi antreprenori care au lucrat pentru Piritex vor 15 mil. lei în 2016 din mobila la comandă

Doi antreprenori care au lucrat pentru Piritex vor 15...

Autor: Corina Mirea

03.03.2016, 00:07 2115

Mihai Toma şi Florin Gheorghe, cu istoric pe poziţii de management în cadrul Piritex, care activa în comerţul de parchet, pardoseli, mochete şi covoare, ţintesc o cifră de afaceri de 15 milioane de lei anul acesta din mobila făcută la comandă în special pentru clienţii corporate din retail, office şi HoReCa.

„Anul 2016 a debutat, în zona exporturilor, cu implementarea unui amplu proiect de amenajare în Europa Occidentală. Experienţa din anii anteriori cu clienţi din Franţa, Belgia, Elveţia şi Olanda ne-a demonstrat că există o cerere în special pe proiecte la cheie, motiv pentru care ne aşteptăm la o creştere de cel puţin 20%-25% anul acesta, până la circa 15 milioane de lei“, spus pentru ZF Mihai Toma. Înainte de a porni businessul Theta el a lucrat în cadrul Piritex, iniţial ca director de vânzări al grupului şi apoi ca director al fabricii de mobilă Fortismob. Florin Gheorghe a fost director comercial al Piritex.

În prezent, Theta (controlată de compania Inter­medio General Grup) deţine o fabrică de mobilă de 3.000 de metri pătraţi în comuna Blejoi din Prahova, unde lucrează 75 de angajaţi, dar şi un magazin propriu (Pixello), care anul trecut a avut vânzări de peste un milion de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO