Companii

Doi antreprenori care au o şcoală de barista au deschis un local într-un fost oficiu poştal

Conceptul barului este construit similar cu barurile din America secolului trecut, în care accesul se făcea pe bază de parolă

Conceptul barului este construit similar cu barurile din America secolului trecut, în care accesul se făcea pe bază de parolă

Autor: Alina-Elena Vasiliu

17.04.2018, 00:05 1360

Mihai Bonta şi Marjan Kukune­shov­sky au deschis în urmă cu circa două săptămâni un bar specializat în cocktai­luri şi băuturi artizanale (craft) în zona hotelului Novotel de pe Calea Victoriei din Bucureşti. Localul funcţio­nează în sediul unui fost oficiu poştal şi are o suprafaţă de 75 de metri pătraţi.

„Estimările noastre sunt că vom ve­dea rezultatele acestui business abia peste doi ani. În prima săptămână, vân­ză­rile au mers foarte bine. Vom des­chide cu siguranţă şi alte localuri în vi­itor, pentru că avem multe alte idei de pus în practică“, spune Mihai Bonta, unul dintre acţionarii barului Oficiul 1.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO