Antreprenori locali

Doi antreprenori din Suceava vând huse pentru British Airways, Air France şi Lufthansa de 3 mil. euro

Secțiune susținută de Medlife Logo

13 nov 2017 Autor: Simona Tatu

O familie de antreprenori din Suceava deţine trei businessuri în producţie cu care ajunge la afaceri anuale de 15,6 mil. lei (3,4 mil. euro). Magdalena şi Lucian Pastramă conduc o unitate de producţie pentru industria aviatică, unde realizează accesorii şi huse pentru scaune, o fabrică unde produc haine pentru copii şi încă un spaţiu pentru producţia de huse pentru canapele.

În prezent, cele trei firme fac 90% articole pentru aviaţie şi huse pentru canapele şi 10% articole de îmbrăcăminte pentru copii. În cadrul celor trei companii lucrează aproximativ 320 de angajaţi. 

„Toate cele trei firme sunt gestionate de către mine şi soţul meu. Eu mă ocup de partea de producţie cu tot ceea ce implică ea, iar soţul meu se ocupă de transport şi partea financiară. Toate articolele sunt produse în cele trei fabrici pe care le deţinem, două în Suceava şi una în Siret“, a spus Magdalena Pastramă, acţionar al celor trei fime.

Printre clienţii companiei se numără British Airways, Air France, Lufthansa, Ryanair sau Qatar.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.11.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
antreprenori
, Suceava
, huse
, British Airways
, Air France
, Lufthansa de 3 mil. euro
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide