Companii

Doi antreprenori pariază pe nevoia bucureştenilor de a depozita lucrurile pe care nu le folosesc

Doi antreprenori pariază pe nevoia bucureştenilor de a...

Autor: Mihaela Pascari

28.03.2016, 00:06 3029

Miruna Popa-Nemoiu (23 de ani), absolventă a Facultăţii de Admi­nistrare a Afacerilor, şi George Câr­lan (27 de ani), absol­vent al Fa­cul­tăţii de Au­to­matică şi Calculatoare, s-au decis la începutul acestui an să pună bazele propriei afaceri, Box it, care este un depozit dedicat bucureştenilor pentru a-şi păstra lucrurile pe care nu le folosesc zi de zi.

Tinerii au investit 5.000 de euro în business, bani proveniţi din resurse proprii care au fost investiţi în spaţiu, dar şi în alte cheltuieli de ordin administrativ.

„Investiţiile au fost de ordin administrativ şi anume înfiinţarea firmei şi obţinerea anumitor avize, dar şi logistic - găsirea unui spaţiu potrivit şi amenajarea acestuia. De asemenea, am mai investit şi în site-ul companiei, care reprezintă principala platformă de comandă pentru cutiile necesare împa­chetării“, a spus Miruna Popa-Nemoiu, acţionar în cadrul businessului dezvoltat sub brandul Box it. Brandul este administrat de firma Marli Services & Coun­sulting.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO