Companii

Doi antreprenori români, Alexandru Boghiu şi Radu Gogoaşă, investesc 300.000 euro pentru lansarea The Mavers, un startup digital & tech pe piaţa imobiliară

Doi antreprenori români, Alexandru Boghiu şi Radu...

Autor: Roxana Rosu

03.11.2020, 11:33 1553

Doi antreprenori români, Alexandru Boghiu şi Radu Gogoaşă, investesc 300.000 euro pentru lansarea The Mavers, un startup digital & tech pe piaţa imobiliară, care furnizează companiilor soluţii pentru eficientizarea activităţilor şi creşterea business-ului.

Alexandru Boghiu are o experienţă de peste 10 ani în zona de digital real estate, iar anterior deschiderii The Mavers, el a fost Digital & Tech Director în cadrul CBRE Romania.

Radu Gogoaşă aduce experienţa de investment în startup-uri de la Londra la Bucuresti, specializarea lui fiind în zona de product development.

Activitatea The Mavers se va axa pe trei mari piloni: proiecte de data science (Mavers Analytics Technologies), startup studio proptech şi proiecte de consultanţă în zona de digitalizare a proceselor în companii imobiliare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO