Companii

Doi antreprenori români au investit 130.000 de euro într-o platformă specializată în promovarea şi vânzarea de pachete turistice în Delta Dunării

Doi antreprenori români au investit 130.000 de euro...

Autor: Mirabela Tiron

21.02.2018, 13:21 2118

Draşos Cătălinoiu Gociman, care deţine un complex turistic în Delta Dunării, şi Gabriel Iliescu, au investit 130.000 de euro în realizarea unei platforme de prezentare, rezervare şi vânzare de sejuri în Delta Dunării, numită ViziteazăDelta.ro, aceasta fiind prima platformă dedicată acestei zone turistice.

”Până în prezent, am alocat acestui proiect din fonduri proprii circa 130.000 euro, iar în următorul an intenţionăm să mai investim încă 70.000 euro, bani care vor proveni tot din fonduri proprii”, a declarat Dragoş Cătălinoiu Gociman, unul dintre iniţiatorii proiectului ViziteazaDelta.ro.  

Platforma de booking ViziteazaDelta.ro este specializată în promovarea de pachete turistice integrate ( servicii de cazare, transport, masa, excursii, agrement într-un singur loc) şi este prima platforma din Romania care oferă servicii turistice integrate pentru destinaţia Delta Dunării. În dezvoltarea platformei, cei doi antreprenori au primit consultanţa de la Maxi Tours, un important tour-operator european.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO