Companii

Doi antreprenori vizează afaceri de 4 milioane de euro din închirierea de autorulote

O autorulotă de tip family, cu încălzire, aer condiţionat, baie, 6 locuri pe scaune şi şase locuri de dormit, poate fi închiriată pe o perioadă de minimum cinci zile cu preţuri cuprinse între 70 şi 130 de euro

O autorulotă de tip family, cu încălzire, aer condiţionat, baie, 6 locuri pe scaune şi şase locuri de dormit, poate fi închiriată pe o perioadă de minimum cinci zile cu preţuri cuprinse între 70 şi 130 de euro

Autor: Simona Tatu

26.03.2018, 00:06 1513

Florin şi Andra Hrituliac, cei doi antreprenori din Braşov care au început să închirieze rulote şi autorulote în urmă cu trei ani prin intermediul companiei Haff, au ajuns la o flotă de peste 70 de autovehicule şi aşteaptă afaceri de 4 milioane de euro.

„În anul 2017 am realizat o cifră de afaceri cu 55% mai mare faţă de cea din 2016, iar anul acesta a început şi mai bine pentru că în primele două luni am depăşit deja cifra de afaceri pe tot anul 2017. Pentru 2018 ne aşteptăm să avem vânzări de 4 milioane de euro“, a spus pentru ZF Florin Hrituliac, cofondator al businessului Haff.

În prezent, compa­nia are o flotă de 71 de au­to­­vehicule, dintre care 61 de autorulote şi 10 rulote, iar până la sfâr­şitul anului va ajun­ge la 80 de unităţi. „Esti­măm ca până în 2019 vom ajunge la 200 de maşini“, a mai spus Florin Hrituliac.

Rulotele şi autorulo­te­le pot fi închiriate din Iaşi, Suceava, Braşov şi înce­pând cu luna mai şi din Bucureşti. „În Su­cea­va şi Iaşi acţionăm prin intermediul unor parte­neri, iar de la sfârşitul anu­lui vom intra şi în Cluj şi Timişoara“, a mai explicat Florin Hrituliac.

Antreprenorul spune că anul trecut fiecare vehicul a fost închiriat în medie 288 de zile, cu o pauză de 2-3 luni în perioada iernii, în condiţiile în care românii nu sunt obişnuiţi să meargă în vacanţă în timpul iernii sau preferă destinaţii mai calde unde să ajungă cu avionul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO