Companii

Doi tineri antreprenori, cu experienţă în IT, deschid un minimarket tehnologizat pe Calea Victoriei. „Un concept similar este Amazon Go în SUA“. Primul magazin Grab&Go va fi deschis în septembrie în apropiere de hotelul de cinci stele Radisson Blu de pe Calea Victoriei din Bucureşti

Prima unitate Grab&Go măsoară 36 mp, listează aproximativ 150 de produse şi este amplasată pe Calea Victoriei la numărul 85.

Prima unitate Grab&Go măsoară 36 mp, listează aproximativ 150 de produse şi este amplasată pe Calea Victoriei la numărul 85.

Autor: Cristina Roşca

22.08.2020, 00:05 1284

Teodor Hoaghea şi Ovidiu Cherecheş, doi tineri cu experienţă în IT, vor să dezvolte o reţea de magazine care are în spate multă tehnologie, astfel încât să se elimine o serie de paşi necesari astăzi la shopping în orice fel de spaţiu.

„Ideea mi-a venit în februarie când eram la cumpărături, iar în martie l-am convins şi pe Ovidiu să mi se alăture. Am mers la shopping şi mi s-a părut că procesul e ineficient, erau prea mulţi paşi de urmat. Am pornit de la raionul de legume-fructe unde trebuie să iei produsele, să le pui în pungă, să le cântăreşti, să pui preţul pe ele, să mergi la casă, să le scaneze, iar apoi să plăteşti“, spune Teodor Hoaghea, care a lucrat până recent pentru unicornul românesc UiPath.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO