Companii

Doina Cepalis a angajat PwC ca să-i găsească un fond de investiţii căruia să îi vândă un pachet minoritar în afacerea de scaune auto pentru copii Te-Rox, cu afaceri de 30 mil. euro

DOINA CEPALIS

DOINA CEPALIS

Autor: Cristina Roşca, Cristian Hostiuc

10.09.2019, 07:37 942

Doina Cepalis, proprietara grupului de firme Te-Rox cu afaceri anuale de 30 mil. euro, caută cu ajutorul PwC un investitor financiar pe care să îl atragă în business, mai exact antreprenoarea vrea să vândă un pachet mi­noritar unui fond de investiţii alături de care să continue dezvol­tarea, spun sursele din piaţă. Ea nu are în plan să vândă tot businessul, adaugă aceleaşi surse.

Antreprenoarea din Paşcani deţine grupul de firme Te-Rox ce produce scaune auto pentru copii, cea mai mare parte a businessului mergând la export.

Grupul Te-Rox este format din trei companii ce administrează un total de patru unităţi de producţie în trei judeţe, Neamţ, Iaşi şi Botoşani, conform celor mai recente date ale ZF.

Firmele din grup sunt Te-Rox Prod, Te-Rox BhS Impex şi My Plast Invest­ments, potrivit celor mai recente date ale ZF.

Antreprenoarea a avut de-a lungul anilor mai multe fabrici - un maxim de şase - însă producţia a fost mutată în alte unităţi din grup pentru că nu a găsit forţă de muncă suficientă, conform celor mai recente date ale ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO