Companii

Dorin Cojocaru, Patronatul Industriei Laptelui: Companiile ar trebui să facă investiţii în creşterea competitivităţii, prin care să-şi crească cota de piaţă

Dorin Cojocaru, preşedintele Asociaţiei Patronale Române din Industria Laptelui (APRIL): Ungaria şi Polonia ne iau locul la raft.

Dorin Cojocaru, preşedintele Asociaţiei Patronale Române din Industria Laptelui (APRIL): Ungaria şi Polonia ne iau locul la raft.

Autor: Florentina Niţu

11.01.2021, 00:05 344

„Dacă nu investeşti într-o astfel de situaţie pentru a deveni competitiv, pierzi startul în piaţă postpandemie“.

Dorin Cojocaru, preşedintele Asociaţiei Patronale Române din Industria Laptelui (APRIL), consideră că anul 2020, an în care pandemia de COVID-19 şi-a pus amprenta asupra domeniului medical, în special, dar şi asupra economiei, nu a în­semnat o criză şi pentru industria alimentară, ci, dimpotrivă, a fost o oportunitate de dez­voltare pe care unii antreprenori au fruc­tificat-o, iar alţii au ratat-o.

„Dacă nu investeşti într-o astfel de situaţie pentru a deveni competitiv, pierzi startul în piaţă postpandemie. Companiile ar trebui să facă investiţii în creşterea competitivităţii, prin care să-şi crească cota de piaţă şi brandul de ţară, dar şi să pună pe masa con­su­matorului produse mai ieftine“, a spus Dorin Cojocaru, preşedintele APRIL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO