Două din trei maşini produse la Mioveni în S1/2018 sunt SUV-uri Duster

6 iul 2018 Autor: Bogdan Alecu

Apetitul europenilor pentru SUV-uri a făcut ca 67% din producţia uzinei Dacia de la Mioveni din prima jumătate a acetui an să fie reprezentată de Duster, potrivit datelor Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM).

Acesta este cel mai ridicat procent înregistrat vreodată de Duster, din totalul producţiei uzinei româneşti. Acest lucru va avea un impact direct asupra cifrei de afaceri a Automobile Dacia, în condiţiile în care Duster are un preţ mediu aproape dublu faţă de Logan sau Sandero. Spre comparaţie, în 2017 Duster reprezenta 65% din producţia uzinei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.07.2018

 
Cuvinte cheie:
maşini
, Mioveni
, SUV-uri
, Duster
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide