Companii

A doua etapă de renovare a hotelului Athénée Palace Hilton va începe în luna octombrie: investiţia de 25 mil. euro ar putea depăşi bugetul iniţial. Compania Ana Hotels, care controlează hotelul din centrul Capitalei, a avut anul trecut o scădere de 67% a veniturilor, raportând o cifră de afaceri de doar 55 mil. lei

În istoria sa de 107 ani, Athénée Palace a trecut prin trei renovări fundamentale: prima în 1937, a doua în 1944 şi a treia în 1993.

În istoria sa de 107 ani, Athénée Palace a trecut prin trei renovări fundamentale: prima în 1937, a doua în 1944 şi a treia în 1993.

Autor: Miruna Diaconu

04.06.2021, 00:05 641

Prima etapă de renovare a hotelului Athénée Palace Hilton, prin care a fost modernizată aripa nouă cu cele 132 de camere, a fost finalizată, urmând ca lucrările pentru cea de-a doua etapă să înceapă în luna octombrie a acestui an. Bugetul iniţial stabilit pentru această investiţie ar putea fi depăşit în funcţie de cum vor evolua lucrările în cea de-a doua etapă a renovării.

„Noi am făcut un buget de circa 25 mil. euro, dar având în vedere investiţia foarte mare pe care am făcut-o în tehnologie, vom ajunge la circa 30 mil. euro, este o investiţie foarte mare. Au fost între 400 şi 500 de oameni pe şantier în fiecare zi”, a spus George Copos, proprietarul grupului hotelier Ana Hotels, care administrează hotelul din centrul Capitalei, în cadrul unei conferinţe de presă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO