Companii

La a doua generaţie: fiul lui Mihai Miron se implică în grupul Ropharma cu afaceri de peste 1 miliard de lei. „A fost o ambiţie de când eram mic, am luat-o ca o responsabilitate şi ca o provocare să îl sprijin pe tatăl meu în business“, spune Gabriel Mihai Miron, fiul antreprenorului Mihai Miron

La a doua generaţie: fiul lui Mihai Miron se implică...

Autor: Georgiana Mihalache

28.10.2021, 07:00 345

Antreprenorul Mihai Miron, cunoscut drept unul dintre primii investitori în piaţa farmaceutică după Revoluţie, îl are de trei ani alături în business şi pe fiul său Gabriel Miron, alături de soţia sa Teodora Miron, ambii de meserie farmacişti.

Grupul farmaceutic Ropharma, care înseamnă producţie, distribuţie şi retail de medicamente, deţinut de Mihai Miron, este al cincilea ca afaceri la nivel local, divizia de distribuţie şi cele 149 de farmacii depăşind împreună 1 mld. lei afaceri, din cele mai recente date.

„S-a implicat de mic, de la doi ani a făcut reclamă la vi­ta­mine, la produsele pe care le-am creat la vremea res­pectivă, atunci a făcut primul pas în business. Este ab­solvent de UMF, farmacist de acum trei ani“, a povestit pentru ZF Mihai Miron.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO