Companii

Dragoş Anastasiu a cumpărat un camping în Delta Dunării de la Tudor Liviu Seichea Marin, fondatorul festivalului de film Anonimul

Campingul Green Dolphin se deschide în luna mai şi se închide la final de septembrie, iar în 2020 a adunat circa 3.000 de clienţi.

Campingul Green Dolphin se deschide în luna mai şi se închide la final de septembrie, iar în 2020 a adunat circa 3.000 de clienţi.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.04.2021, 11:58 1294

Grupul Eurolines, deţinut de omul de afaceri Dragoş Anastasiu, a cumpărat proiectul Green Dolphin Camping din satul Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării.

Eurolines cumpărase în 2015 resortul de patru stele Green Village şi a luat în administrare comercială şi campingul vecin, Green Dolphin, pe care l-a achiziţionat acum.

Proiectul a fost fondat de primul proprietar pentru festivalul de film independent Anonimul. Astfel, întregul concept al resortului Green Village şi al campingului Green Dolphin a fost gândit şi construit în jurul acestui eveniment cinematografic, care are loc anual în luna august.

„Preluarea în proprietate a campingului aflat vis-à-vis de complexul Green Village era pasul firesc după cei şase ani în care ne-am ocupat de managementul hotelier al Green Dolphin. Practic, nu facem altceva decât să ne continuăm planurile de dezvoltare şi de investiţii. Vom moderniza campingul cu scopul de a le oferi tuturor oaspeţilor care aleg cazarea la cort sau în bungalouri condiţii şi servicii de calitate, precum şi facilităţi diverse”, spnune Dragoş Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO