Companii

Dragoş Anastasiu, fondatorul Eurolines, intră în acţionariatul startup-ului Epic Visits, platformă online de rezervări pentru pachete turistice inedite

Dragoş Anastasiu, fondatorul Eurolines, intră în...

Autor: Cristina Bellu

13.07.2021, 14:55 745

Omul de afaceri Dragoş Anastasiu, fondatorul Eurolines, se alătură startup-ului Epic Visits, platformă online de rezervări pentru pachete turistice inedite, în calitate de angel investor şi advisor prin Touring Eurolines, compania holding a grupului Eurolines, care devine acţionar al startup-ului.

“Deşi nu există o reţetă a succesului, sunt câteva trăsături pe care le consider esenţiale atunci când vorbim de antreprenoriat: viziune, dedicare şi perseverenţă. Fondatorii proiectului Epic Visits împărtăşesc această viziune şi mă bucur să contribui la planurile globale de dezvoltare ale companiei.”, spune Dragoş Anastasiu, Preşedintele Grupului Eurolines România.

Startup-ul de călătorii self-service Epicvisits.com, dezvoltat de antreprenorii Raluca Jianu, Mihai Bârsan, Bogdan Jianu şi Emanuel Pasat, a început recent o campanie de finanţare pe platforma de investiţii în start-up-uri de tehnologie SeedBlink, în cadrul unei runde totale de investiţii în valoare de 150.000 de euro.

Alături de Dragoş Anastasiu, din grupul de angel investors interesat de dezvoltarea   proiectului Epic Visits mai fac parte Adrian Ţuluca (Propaganda Creative Marketing), Felix Tătaru (GMP Group) şi Bogdan Tudor (StarTech Team).

Epic Visits, un hibrid între o agenţie turistică şi o platformă de rezervări,  listează top 10% proprietăţi cu un factor epic - design, poveste, privelişte, locaţie, experienţă, oferind posibilitatea personalizării unei excursii prin intermediul unui configurator special Mix and Match.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO