Companii

Dragoş Constantinescu, Ursus Breweries: După pandemie mi-aş dori să avem un dialog public – privat – societate civilă, să discutăm cum putem să aducem din străinătate forţa de muncă educată, atât de necesară pentru dezvoltarea României

Dragoş Constantinescu, preşedintele Ursus Breweries

Dragoş Constantinescu, preşedintele Ursus Breweries

Autor: Florentina Niţu

29.12.2020, 00:04 330

Dragoş Constantinescu, preşedintele Ursus Breweries, care a trăit peste două decenii în afara ţării, consideră că în străinătate, în comparaţie cu România, există mai mult dialog între părţi, iar oamenii au mai multă libertate şi se discută despre îmbunătăţire la orice nivel ierarhic, nu doar la vârful piramidei.

Punctul forte al României este că are o populaţie foarte creativă şi executivul crede că acest lucru ar putea duce la dezvoltarea ţării.

„Sunt semne bune în România, însă este nevoie de stabilitate fiscală şi de sprijin din partea autorităţilor să continuăm să investim. După pandemie mi-aş dori să avem un dialog public – privat – societate civilă, în care să discutăm cum putem să aducem din străinătate forţa de muncă educată, atât de necesară pentru dezvoltarea României. Mi-ar plăcea ca oamenii să aibă încredere să se întoarcă acasă, iar infrastructura, educaţia şi sistemul sanitar ar trebui să stea la baza dezvoltării”, a afirmat Dragoş Constantinescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO